Green Leaf Projects

Onze merken

Fietsen

Green Leaf Projects kiest bewust voor kwaliteit, samen met jou. Onderstaande fietsen bieden we aan, maar we staan steeds open om op zoek te gaan naar jouw droomfiets of wat best bij je past.
Green leaf Projects Butchers & Bicycles

BUTCHERS & BICYCLES

De ultieme familie cargofiets met een hoog comfort. De driewieler met tilt-technologie is niet alleen een elegante, comfortabele fiets. Het is de driewieler bij uitstek. Met een Bosch Performance CX motor kan je gegarandeerd alles aan. Deze fiets is de driewieler bij uitstek voor het gezin!

BULLIT - LARRY VS HARRY

Misschien wel de meest gekende en de meest veelzijdige cargofiets in de wereld! Geschikt voor het echte werk en het familieleven. De Bullitt is een snelle, stevige en degelijke fiets met een goede afmontage. Zowel in normale als elektrische versie te krijgen.
Green leaf Projects Bullit Larry vs Harry
Muli Cycle Green leaf Projects

MULI-CYCLES

De Muli zet een nieuwe standaard in compactheid. Met een lengte van 195 cm is hij net zo lang als een normale fiets. Op die manier is een Muli een cargofiets met het gemak van een gewone stadsfiets.

DOUZE CARGOBIKES

Douze is een Frans bedrijf die zowel voor familiegebruik, professioneel gebriuk als vrijetijd cargofietsen maakt. Zowel elektrisch als niet elektrisch. Er zijn 3 gamma's en 3 mogelijke cargoriumtes. Een pareltje qua design en functionaliteit.
Douze Cycles Green leaf Projects
Sblocs Green leaf Projects

SBLOCS BERLIN

Dynamische fietsen met kanteltechnologie die in alle opzichten eenvoudig blijven - met en zonder motor. Sblocs koos er voor om een compacte beweegbare fiets aan te bieden. Niet met de bedoeling om de grote lasten mee te nemen, maar het dagelijks verkeer in stijl te doorkruisen. daar staan onze fietsen voor.

BICICAPACE

Bicicapace is een Italiaans merk gevestigd in Milaan. Met de Classic en de Justlong biedt het merk een perfecte tussenoplossing voor tussen een klassieke fiets en een stoere cargofiets. Beiden transporteren makkelijk enkele kilo's in een knap Italiaans design. Zowel verkrijgbaar in een gewone als een elektrische versie.
green leaf projects BICICAPACE
Neem contact met ons op!

Wil je weten weten wat we momenteel op voorraad hebben?

Dit kan telefonisch: +32 476 41 32 91
of via mail info@greenleafprojects.be
Kevin

Contactformulier

Voor vragen of meer info rond het aanbod: