Ons verhaal

Het bedlinnen van lysedrap.

De samensmelting van meer dan 80 jaar ervaring, wilskracht en passie.

De ervaring uit zich in onze standvastige manier van werken en in de bewuste keuze die we maakten op het vlak van onze productie, materialen en afwerking.

De wilskracht van onze medewerkers vindt u in het eindresultaat, we zetten door tot het product exact is zoals onze klant het voor ogen heeft. Ook finesse mag hier niet ontbreken, de wensen van onze klant voeren we tot in het kleinste detail perfect uit.

Caroline Filieux
Peter Caems
Bedrijfsleiders.

Het verhaal achter Lysdrap

Onze geschiedenis

Door de jaren heen

Daniël Dewerchin nam een grote stap bij het oprichten van een bedrijf dat gespecialiseerd is in modieus bedlinnen. Niemand kon voorspellen hoe het bedrijf zou evolueren.

Vandaag is het duidelijk dat perfectie in zijn ruimste vorm de rode draad doorheen de geschiedenis van het bedrijf is.

Kwaliteit vraagt naar een naam, en zo ontstond het merk Lysdrap. In het begin werd het merk enkel verdeeld in België. Ondertussen wordt Lysdrap verspreid over Europa. Door de jaren heen werd de Lysdrap kwaliteit gekenmerkt door de hoog kwalitatieve stoffen, eigentijdse designs en perfecte afwerkingen, dit alles door eigen ontwikkeling van technieken en processen.

De familie Dewerchin verkocht het bedrijf In de zomer van 2007, sindsdien kreeg het bedrijf de naam Dewerchin&Caems

Dewerchin & Caems heeft de ambitie tot internationale groei. Het wordt erkend als een van de meest beste bedlinnenproducenten uit Europa. Dit kunnen we niet bereiken door mee te doen aan massaproductie maar door het uitbrengen van eigentijdse collecties, gebruik van kwalitatieve stoffen en een perfecte afwerking.

Het doel is om alle liefhebbers van hoogwaardig bedlinnen uiterst tevreden te stellen. Dit over de hele wereld.

Vandaag wordt het bedrijf geleid door Caroline Filieux en Peter Caems.

Caroline en Peter dragen de waarden van het bedrijf, vakmanschap, service en kwaliteit, hoog in het vaandel.

Alle Lysdrap collecties worden in eigen atelier geproduceerd door een groep van gespecialiseerdemedewerkers met als streefdoel de wensen van de kritische klant te vervullen.

Hoog kwalitatief materiaal.

Van idee naar uw product.

Met Lysdrap willen wij stijl en kwaliteit in jou huis brengen, Europese premium stoffen verwerken wij in eigen atelier op maat van jouw wensen met detail voor afwerking. Wil jij een kijkje achter de sluier? Ontdek welke stoffen wij gebruiken en welke technieken wij toepassen.

Ontdek onze collecties.

Tailored

Jij bepaalt de details.

Refined

Jouw bed, volledig aangekleed.

Esteemed

Een verfijnde en eerlijke collectie.